Afsprakenkaart Pure Beautycare

KLANT: Pure Beautycare
LINK: purebeautycare.nl
PROJECT: Afsprakenkaart
ONTWERP ENZO: logo ontwerp en afsprakenkaart

Meer voor deze klant: logo ontwerp, huisstijl, advertenties, presentatiematerialen, Facebook.

Mireille Hogenhuis eigenaresse Pure Beautycare is mede dankzij bijdrage Ontwerp Enzo uitgeroepen tot BESTE Schoonheidsspecialiste 2011.

Ontwerp Enzo verzorgde voor Mireille Hogenhuis de eerste professionele presentatie aan de jury. Een bijzonder boekwerk met daarin o.a. een overzicht van de skills en visies van Mireille. Uiteraard hierin ook een overzicht van de communicatie uitingen die Ontwerp Enzo voor Pure Beautycare verzorgt.

Zondag 27 maart was de uitreiking van de Beauty Award 2011. In een sfeervolle Expozaal in het Beatrixgebouw te Utrecht werden de winnaars bekend gemaakt. De avond werd gepresenteerd door Sylvana Simons.

Mireille Hogenhuis van Pure Beautycare uit Assen is gekozen als Schoonheidsspecialiste van het jaar 2011 bij de Beauty Awards 2011.

Uit het juryrapport, citaat: “Een mooie combinatie van gedrevenheid, ambitie en passie voor het vak. Geeft gericht advies op de behoeften van de klant met aandacht voor verkoopkansen. Zeer actief op het gebied van PR, marketing en communicatie.

Haar enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk en heeft een enorme motivatie om de branche op een hoger niveau te brengen. Drive om naast haar salon ook de regio te promoten.”

 

Meer projecten

Logo en etiketten Equilibre Etherische Oliën
/Posted by: Ingrid Huijskens
KLANT: IR Cosmetics Group (Equilibre oliën) LINK: nsb-equilibre.com PROJECT: Equilibre oliën ONTWERP ENZO: Vormgeving verpakking/etiket Equilibre oliën Meer voor...
Kix Vrijmarkt
/Posted by: Ingrid Huijskens
KLANT: Mark Events   PROJECT: Kix Vrijmarkt (Prinses Beatrixfonds) ONTWERP ENZO: totale huisstijl ontwerp Meer voor deze klant:...
Beurswand Bergler
/Posted by: Ingrid Huijskens
KLANT: Bergler Groep LINK: bergler.nl PROJECT: beurswand Microsoft Techdays ONTWERP ENZO: vormgeving wand, ontwerp logo "May the source be with you". Meer...

Deel dit op:

  • Client:Pure Beautycare
  • Categories:
  • Skills:
    • Illustrator
    • Indesign
  • Deel dit op: