Ontwerp Enzo

by  Ingrid Huijskens

Wie is vormgever Ingrid Huijskens?

Ingrid Huijskens

Ingrid Huijskens

Grafisch Vormgever

“Na 15 jaar bedrijfsleven was ik een beetje ingedut. Tijd voor vernieuwing! Mijn werk mocht me meer prikkelen en uitdagen. In 2005 begon ik voor mezelf als grafisch vormgever. Met mijn eigen ontwerphandschrift en drive had ik al snel klanten. Ontwerp Enzo zit me inmiddels als gegoten. Met welke kreten ik Ontwerp Enzo het liefst omschrijf? Betaalbaar, origineel, to the point, snel van begrip, geduldig. Te herkennen aan strakke vormentaal en krachtig kleurgebruik.”

Stukje privé

Ik ben Ingrid Huijskens (1967) en heb een volwassen zoon en dochter. Zij werken en studeren en fladderen lekker rond, maar kunnen mams gelukkig nog niet missen. Ik woon in Dongen, een goede plek om te wonen en te werken. Mijn werk is belangrijk voor me. Ik kruip vaak ’s avonds ook nog even achter mijn pc om te ontwerpen en me creatief te voeden via het web. Daarin kan ik me heerlijk verliezen.

Als Bredase van oorsprong ben ik nauw betrokken bij carnaval in Breda. Ik ben voorzitter Pers & Publiciteit van de Bredase Carnaval Viering. Gezellig er op uit is het liefste wat ik doe. Mijn secret delight? Elk jaar over de top verkleed naar De Toppers in Ahoy. Ik geniet graag met familie en vrienden van het leven.

Een keer vrijblijvend kennismaken? Bel 06 – 465 962 27 of mail info@ontwerpenzo.nl