Ingrid Huijskens  
               
     


Portfolio
   
 

 

 

Nieuws
 
Het mooiste van Sesamstraat
2 augustus 2011

Op bezoek bij 'het Mooiste van Sesamstraat" in Hardenberg.

Lees verder
Werkwijze
_______________________________________________________________

Na een eerste kennismaking waarin mogelijkheden, wensen en eisen besproken worden volgt een vrijblijvende offerte. Deze geeft duidelijkheid over werkzaamheden, planning, uitvoering, eventueel drukwerkoplage, eventueel website onderhoud enz. Kortom duidelijkheid vooraf, u weet waar u aan toe bent.

Aan de slag

Aan de hand van uw wensen, smaak, doelgroep en vakgebied maken we een eerste ontwerp. Niet tevreden? Die kans is heel klein. Als ons voorstel u niet bevalt, dan maken we rekening houdend met uw commentaar op het eerste concept, een ander, nieuw voorstel. Zo komt er uiteindelijk altijd een ontwerp uit waar u tevreden over bent.

Ontwerp Enzo levert hoge kwaliteit en effectieve oplossingen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Ontwerp Enzo staat dan ook bekend als een betaalbaar bureau, dat mede te danken is aan een creatieve succesvolle aanpak, een heldere werkwijze en een grote betrokkenheid. Uw opdracht groot of klein is bij Ontwerp Enzo vanaf het eerste idee tot en met het eindresultaat dan ook in goede handen.

Maar één aanspreekpunt

Ontwerp Enzo onderhoud nauwe banden met tal van leveranciers. Maatwerk staat daarbij hoog in het vaandel. Door deze hechte samenwerking krijgt u topkwaliteit voor een uitstekende prijs.

Geïnteresseerd?

Het eerste contact is zo gelegd. Een eerste idee over aard en omvang van de opdracht wordt gevormd. Vervolgens doen we onafhankelijk voorstel in een overzichtelijk plan van aanpak. Met duidelijke doelstelling, werkwijze en concrete aspecten als de omvang van de opdracht en de afgesproken prijs. Een goede briefing is het halve werk natuurlijk. Even kennismaken om uitgangspunten door te nemen. Schroom niet om een opzetje te mailen, het loont de moeite.

Voor vrijblijvende informatie aanvraag kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier.

Notariskantoor Dongen


.06

 

 

ContactOntwerp Enzo
Rooseveltstraat 46
5103 TC Dongen

Tel.: 06 - 46596227
Fax: 013 - 2202094

KvK nr. 18077796


 
 
 
 
© 2010 | Ontwerp Enzo