Ingrid Huijskens  
               
     


Portfolio
   
 

 

 

Nieuws
 
Het mooiste van Sesamstraat
2 augustus 2011

Op bezoek bij 'het Mooiste van Sesamstraat" in Hardenberg.

Lees verder
Op bezoek bij Sesamstraat in Hardenberg
_______________________________________________________________

Op dinsdag 2 augustus vond de première plaats van de voorstelling van 'Het Mooiste van Sesamstraat' in Hardenberg. Sesamstraat bestaat in 2011 in ons land 35 jaar en dit jubileum wordt groots gevierd met de voorstelling als stralend middelpunt van de verjaardag festiviteiten.

Het Mooiste van Sesamstraat heeft ook vorig theaterseizoen al heel wat voorstellingen in het hele land gespeeld met vele lovende reacties en veel enthousiasme van het publiek.

Jong en oud genieten van het warme verhaal van Sjoerd Kuyper, de vrolijke en aanstekelijke liedjes van Tjeerd Oosterhuis en het fijne spel van de karakters, geregisseerd door Albert Jan van Rees. In deze vrolijke familievoorstelling gaan de bewoners van de beroemdste straat ter wereld allemaal op zoek naar ‘het Mooiste van Sesamstraat' om daarmee te proberen dat Doedoe, hun gast in de straat, voor altijd blijft…of dat lukt…..en wat het mooiste is…?

Vanwege het 35- jarig bestaan toert dit jaar ook de tentoonstelling 'Het Verjaardagsfeest van Sesamstraat' door Nederland.

‘Het Verjaardagsfeest van Sesamstraat' is een unieke beleving voor kinderen, hun ouders en grootouders. Je wandelt er echt letterlijk de Sesamstraat binnen. Maar er is niet alleen veel te zien; er is ook van alles te doen. Zo kunnen de kleintjes dansen met Pino, tellen met Graaf Tel en jurkjes uitkiezen voor Ieniemienie.

Sesamstraat en Ontwerp Enzo

In opdracht van Mark Events en NEW Productions (producent van de musical Soldaat van Oranje) verzorgde Ontwerp Enzo voor het tweede seizoen het gehele artwork voor deze producties. Geen eenvoudige opdracht. Alle ontwerpen dienen goedkeuring te krijgen van Sesame Workshop, het moederbedrijf van de serie.

Ook de gemeente Hardenberg en Theater de Voorveghter is door Ontwerp Enzo voorzien van fraaie ontwerpen. Zelfs een speciale Sesamstraat editie van Weekblad De Toren is op speciaal verzoek van de Gemeente Hardenberg door Ontwerp Enzo opgemaakt.


Mireille Hogenhuis dankzij bijdrage Ontwerp Enzo uitgeroepen tot BESTE Schoonheidsspecialste 2011 _______________________________________________________________

Zondag 27 maart was de uitreiking van de Beauty Award 2011. In een sfeervolle Expozaal in het Beatrixgebouw te Utrecht werden de winnaars bekend gemaakt. De avond werd gepresenteerd door Sylvana Simons.

Mireille Hogenhuis van Pure Beautycare uit Assen werd door de vakjury als BESTE Schoonheidsspecialste 2011 uitgeroepen.

Uit het juryrapport, citaat: "Een mooie combinatie van gedrevenheid, ambitie en passie voor het vak. Geeft gericht advies op de behoeften van de klant met aandacht voor verkoopkansen. Zeer actief op het gebied van PR, marketing en communicatie.

Haar enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk en heeft een enorme motivatie om de branche op een hoger niveau te brengen. Drive om naast haar salon ook de regio te promoten.”

Ontwerp Enzo verzorgde voor Mireille Hogenhuis de eerste professionele presentatie aan de jury. Een bijzonder boekwerk met daarin o.a. een overzicht van de skills en visies van Mireille. Uiteraard hierin ook een overzicht van de communicatie uitingen die Ontwerp Enzo voor Pure Beautycare verzorgt.


.06

 

 

ContactOntwerp Enzo
Rooseveltstraat 46
5103 TC Dongen

Tel.: 06 - 46596227
Fax: 013 - 2202094

KvK nr. 18077796


 
 
 
 
© 2010 | Ontwerp Enzo